Top 6 activități la care poți să folosești o nacelă pe autoșasiu

Probabil că ai deja ai o nacelă pe autoșasiu, ai fost operator pe una sau ești în procesul de prospectare pentru achiziția uneia.

În acest articol vreau să îți prezint 6 activități în care vei putea utiliza o nacelă pe autoșasiu, unele dintre ele probabil cunoscute de către tine, altele care ți-ar putea diversifica activitatea actuala a companiei.

 

  1. Construcții și întreținere clădiri

 

Majoritatea platformelor interioare și exterioare sunt utilizare pentru construcția halelor deoarece majoritatea utilajelor clasice folosite la construcția acestora nu au înălțimea de ridicare necesară pentru a finaliza munca. Mai mult, o nacelă pe autoșasiu de exemplu îți permite să ajungi în zonele greu accesibile, precum structurile cotite, acoperișuri etc.

 

  1. Inspecții tehnice ale avioanelor și a podurilor

Inspecțiile periodice ale avioanelor sau a construcțiilor implică munca la înălțime.

Nacelele pe autoșasiu de la Movex sunt pregătite pentru orice activitate exterioară pe care dorești să o desfășori.

  1. Întreținerea clădirilor

În orașe apar din ce în ce mai multe clădiri cu fațade de sticlă, acestea trebuie întreținute. Pentru a reușii să curețe geamurile ai nevoie de o nacelă sau un utilaj pentru lucru la înălțime.

  1. Reparații la liniile electrice

Cel mai adesea nacelele pe autoșasiu sunt folosite pentru a instala sau repara liniile de electricitate. Înălțimea unui stâlp stradal este de 10-13 metri, iar o nacelă pe autoșasiu de la Movex este perfectă pentru astfel de activități.

  1. Toaletarea copacilor

Municipalitățile sunt obligate să întrețină activități de toaletare a copacilor, iar nevoie de o platformă pentru lucruri la înălțime este vitală.

  1. Lucrări pentru evenimente precum concerte sau conferințe

Unele evenimente de amploare au nevoie de utilaje specializate pentru instalarea scenelor sau a panourilor de afișaj, deoarece sunt destul de grandioase. De exemplu pentru festivalul anual din Cluj-Napoca sunt folosite în medie 15 nacele pentru instalarea scenelor sau a ecranelor led.

În concluzie mai sunt multe activități pe care le poți întreprinde cu o nacelă pe autoșasiu, precum – lucrări la poduri, instalarea aparatelor de aer condiționat sau a ferestrelor în cazul blocurilor, repararea sau întreținerea clădirilor, panouri publicitare etc.

 

Dacă ești interesat de o nacelă pe autoșasiu te invit să vezi modelele MOVEX.

Pentru alte articole despre nacele te invităm să intri pe blogul Movex

Leave a comment