Contact

Cum ajungi la noi?

Bulevardul Muncii 36, Cluj-Napoca 400641

Email

office@utilben.ro

Telefon

+40 733 040 000

Movex Romania se adresează, în special, companiilor din domeniul:

  • afacerilor de închirieri utilaje
  • pentru întreținerea domeniului public
  • primăriilor și consiliilor județene
  • serviciilor de întreținere (toaletare copaci, întreținere iluminat public, publicitate stradală)
  • companiilor furnizoare de electricitate și/sau de mentenanță

Nacelele Movex sunt fabricate în Spania, de către o afacere de familie. Fondată în anul 1949, activitatea companiei la acel moment s-a bazat pe mentenanța diferitelor tipuri de utilaje. În 1960, s-au fabricat primele utilaje, cu accent pe presele hidraulice.

În 1971, datorită experienței acumulate în domeniul preselor hidraulice, este lansată pe piață prima macara cu o capacitate mare de ridicare. După doar 3 ani, s-a început producția primelor macarale autopropulsate, destinate companiilor din domeniul instalațiilor industriale, mărfurilor și întreținerilor.

În 1980, apare prima nacela autopropulsată marca Movex, în contextual diversificării mai multor domenii de activitate și creșterii numărului de utilizări. Nacelele Movex au fost montate pe diverse șasiuri, precum: camioane, dube, pick-up-uri sau autospeciale de stingere a incendiilor.

În 2012, afacerea Velilla apare sub denumirea Movex pe piața internațională, cu 15 nacele pe autoșasiu pentru diverse aplicații. Produsele Movex au început să fie distribuite în peste 20 de țări. Componenta principală înscrisă în ADN-ul companiei Velilla este personalizarea utilajelor conform nevoilor clientului și faptul că utilajele sunt adaptate pentru diverse industrii ce necesită lucrul la înălțime.

Contacteaza-ne

Scrie-ne nevoia ta si te contactam in cel mai scurt timp posibil!