Our Team

Mandy Rogers

colorist

Garry Jones

director

Jason Matthews

accessory installer

Eric Johnson

mechanic

Michael Lee

locksmith

Henry Smith

minder

What Clients Say

We are always happy to hear your honest opinion about our service and the experience that you get at our shop!

Utilajele au fost exact cum au aratat in fotografii. Raportul Pret – Calitate a fost perfect . Vrem sa dezvoltam si pe viitor aceasta colaborare pentru ca este bazata pe principii sanatoase si serioase.

Dragoiu Ilie

Manager

„Dețineam platforme de ridicat la înălțime pentru lucrări electrice. Cu timpul, compania noastră a crescut, cu tot mai mulți angajați, și aveam nevoie de mai multe utilaje pentru a ne desfășura activitatea. Ultimele utilaje au fost achiziționate prin fonduri europene. Ultimul utilaj cumpărat e o nacelă pe autoșasiu. Utilajul l-am luat de nou și sunt mulțumit de colaborarea cu Utilben. Am interacționat foarte bine cu oamenii de la vânzări. Le recomand tuturor partenerilor mei și tuturor celor care au nevoie de utilaje să se adreseze companiei Utilben, pentru că sunt niște profesioniști și îi asigur că nu vor regreta această alegere!”

Adrian Pop

Manager

Am colaborat de aproximativ 7 ani cu firma UTILBEN si am avut o colaborare buna atat pe partea de inchirieri cat si pe partea de achizitie de utilaje.

Marian Marinel

Manager

We Can Guarantee
Quality Services

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident.